CBSHOP

Maakt motorrijden leuker

MOTORCOM.NL

Foto van winkel

CBSHOP

Vierlingsbeekseweg 17
5825 AS Overloon

telefoon +31 478 649000

winkel@cbshop.nl
www.cbshop.nl

Doelstelling

Met onze specialisten kennis opgebouwd sinds 1972, motorrijders nog meer plezier in het motorrijden geven.

Specialiteiten

Natuurlijk kunt u veel info over motor- communicatie en navigatie vinden op internet. Echter onze winkel bezoeken of even bellen kan het vaak sneller duidelijker maken wat u wilt.
U krijgt een persoonlijk advies en uw soms onmogelijk lijkende vragen kunnen wij vaak toch oplossen

CBShop bestaat al in Overloon sinds 1972. Eerst onder de naam Peeters Antennebouw. Overloon kennen de meeste mensen van het Nationaal Oorlogs en Verzets museum en van het Zoo parc Overloon. Overloon ligt tussen Nijmegen en Venlo aan de snelweg A73. U neemt afrit 7 op de A73 en na 2 km kunt u voor onze winkel aan de rechter kant parkeren. U herkent de winkel aan de antennes en satelliet schotels.

CBShop is gespecialiseerd in verkoop en reparatie van communicatie apparatuur zoals radio scanner, cbradio zender en ander 27Mc apparatuur, telefoons, antennes, microfoons, speakers, motor communicatie en navigatie en aanverwante dingen. Onze web winkel www.cbshop.com is al sinds 1996 actief. Wij waren een van de eerste winkels op dit gebied met een dergelijke site op de wereld.

CB Shop motor service.

Motorrijders zijn een aparte doelgroep voor CBSHOP. Wij bieden speciaal op motor rijders gerichte communicatie en navigatie aan. Niet alleen bieden wij door ons geselecteerde producten aan. Wij ontwikkelen ook zelf motor producten. Denk aan onze Motor Multi Media Box, de CBSHOP motor headset en alle aanpassingen daarom heen. Er is geen winkel in Nederland die dat voor u als motorrijder doet.

Als u liever niet zelf een helmset wilt inbouwen kunnen wij dit voor u doen. Uw navigatie systeem en motorcommunicatie sets bouwen wij op uw motor in onze werkplaats. Het ook mogelijk dat u dat zelf inbouwt met assistentie van ons. Dit gaat allemaal wel op afspraak, zodat u niet voor niets komt.

Werkplaats

 Er zijn zoveel mensen die motorrijden allemaal met hun eigen wensen en budget. Die willen wij allemaal helpen. De professionele motorrijder met bijvoorbeeld het Velltec systeem, de veeleisende rijder met Baerh of Autocom, en de gelegenheids duo rijder met een goedkoper intercom systeem.

Wij delen onze kennis graag met u. CBSHOP geeft dan ook motor club avonden, die kunnen gaan over motor communicatie of navigatie. Wij kunnen ook een demo bij u in het bedrijf of clubgebouw geven!

Dan komen wij met een beamer en een laptop een presentatie geven. Bij ons op het bedrijf doen wij dat op afspraak gratis. Wij hebben een eigen presentatie / studio ruimte waar wij u kunnen demonstreren hoe u routes maakt voor uw Garmin of hoe u makkelijk routes op het internet kan vinden.

Openingstijden

Vrijdag:   13.30 - 18.00
Zaterdag: 09.00 - 16.00
En op afspraak.