CBSHOP

Maakt motorrijden leuker

MOTORCOM.NL

 

Blog: Heerlijk in stromende regen door de Eifel.

Masochistisch toertje door de Eifel.


CBShop Ducati in de regenOmdat ik volgende week met de MTS naar de Dolomieten ga, en er nog maar 450 km op de teller stonden, moet ik deze week de 1000 km beurt hebben voor de brommer.


MultiStrada in Eifel bosDus verschillende weer applicaties e.d. gecheckt, zondag maar mijn (altijd het beste voor een nieuwe motor) inrij rondje gepland. En als het bij mij eenmaal op de agenda staat dan gaat het ook gebeuren!

En wat een genot! Ik had de hele Eifel helemaal voor mijzelf. Omdat er stromende regen was, en geen normale motorrijder dan gaat rijden! Alleen mijn verstand was de beperkende factor van hoe hard ik door de bochten ging.


CBShop Ducati MoezelGeen koekblikken onderweg, alleen maar plassen. Bij de Moezel waren de wegen droog, dus daar kon de sport stand weer eens uitgeprobeerd worden. Maar verder veel in de Urban stand gereden, omdat zelfs bij de tour stand het DTC systeem regelmatig ingreep.

Wat een geniale motor is die MTS dan ook. Koud? Handvat verwarming aan. Stand 1 is al warm zat. Modder en plassen. Je blijft droog van onderen, en de motor blijft in verhouding met al mijn voorgaande motoren behoorlijk schoon.


regen ruit MultiStradaMijn CBShop Multi Media aanpassingen, zoals de Midland BTNext op de motor ipv op de helm, heeft ook bewezen tegen uren lange stromende regen te kunnen.

Dit was een ultieme test voor alle ingebouwde systemen. Stinger Card trok zich ook niets aan van de zondvloed dus de complete system check is 100 % geslaagd.

Zelfs de Ducati bleef het probleem loos doen. En eenmaal los weet ik wel zeker dat ik mijzelf op mijn Fireblade niet bij zou kunnen houden op de MultiStrada.

Op de snelweg ff 225 aangetikt, en ook dat ging probleemloos met de koffers. In testen lees je dat het voorwiel dan zoekerig kan worden. Maar die test piloten zullen waarschijnlijk geen 110 kg op de weegschaal aantikken.